Al 61jr ook voor jou

Het is inmiddels niet meer zo ongebruikelijk dat je zo af en toe eens iets aanschaft via een online dienst op internet. Volgens de statistieken van CBS uit 2011 doet meer dan 50% van de Nederlanders online bestellingen, zie deze link. Als je dat in het vervolg via een link naar SponsorKliks op onze site doet sponsor je daarmee onze vereniging zonder extra kosten.

 

SponsorKliks, gratis sponsoren!

 

Iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt kan ons GRATIS te sponsoren door online aankopen in het vervolg te regelen via de banner van "Sponsorkliks" op onze site.

Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Wehkamp en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert de vereniging een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra maar de vereniging vaart er wel bij.

Klik hier voor een overzicht van wat deze aktie onze vereniging tot nu toe heeft opgeleverd. Regel je volgende online aankoop dus ook eens via de niet te missen Sponsorkliks banner op de site.