Al 61jr ook voor jou

Ieder lid van de vereniging heeft inmiddels  een gebruikersnaam en wachtwoord gekregen via zijn/haar mail. Men kan deze gegevens overigens zelf wijzigen. Leden kunnen nu dus op de website inloggen met deze gegevens via het inlog formulier aan de linkerzijde van de inlogpagina.  

 Ben je je inloggegevens kwijt? Geen nood volg de instructies van links hiernaast (onder het inlog formulier) bij "wachtwoord of gebruikersnaam vergeten".

 Leden van een gezin staan bij de vereniging vaak geregistreerd onder 1 email adres. Zij zullen allen onder dezelfde naam in moeten loggen of een ander email adres voor de andere gezinsleden door moeten geven aan de vereniging (bij voorkeur via de ledenadministratie)  om apart in te loggen op de site. 

Ingelogde gebruikers van de site hebben niet alleen toegang tot meer informatie maar kunnen als auteur ook zelf informatie toevoegen, een wedstrijdverslag of een andere impressie bijvoorbeeld. Neem even contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.om zo'n status als auteur te krijgen.