21 februari 2024

Ieder lid van de vereniging krijgt een gebruikersnaam en wachtwoord  via de mail bij opgave als lid. . Leden kunnen dus op de website inloggen met deze gegevens via het inlog formulier aan de linkerzijde van de inlogpagina. Je kunt daarbij vooralsnog de webauthenticate knop negeren.
Ingelogde gebruikers hebben toegang tot extra informatie dat beschikbaar komt in een liijst onder <inloggen> van het topmenu zodra men ingelogd is. Indien men is geregistreerd als auteur kan er ook informatie op de site toegevoegd of aangepast worden, een wedstrijdverslag bijvoorbeeld. Neem contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.om zo'n auteur status te krijgen.

Ben je je inloggegevens kwijt? Geen nood volg de instructies door op de inlogpagina te klikken op  "wachtwoord" of "gebruikersnaam vergeten".

Leden van een gezin staan bij de vereniging vaak geregistreerd onder 1 email adres. Zij zullen allen onder dezelfde naam in moeten loggen of een ander email adres voor het andere gezinslid door moeten geven aan de vereniging (bij voorkeur via de ledenadministratie).