Al 60jr ook voor jou

Zaterdag is de standaard thuiswedstrijddag. Kijk voor een overzicht van team en scheidsrechter verplichtingen tijdens deze dagen op de zaalwacht of scheidsrechter pagina, te vinden onder "Volleyballen" in het topmenu.

Voor een overzicht van alle wedstrijden per team klik je op "wedstrijdschema" in de regel van het team in onderstaande tabel.

Klik hier voor overzichten via de NEVOBO website

 
De dinsdag- en donderdagavond-recreanten (DR1 en DR2) spelen een regionale competitie buiten de Nevobo om via rekreatievolleybal Assen,


Heb je bereikbaarheidgegevens nodig van een andere vereniging of van Nevobo kijk dan via de Nevobo, klik hier.

 

Informatie over de spel- en competitie-regels vind je hier

 

Team Poule Link
Heren 1 3e divisie Wedstrijdschema
Heren 2 pr klasse Wedstrijdschema
Heren 3 3e klasse Wedstrijdschema
Dames 1 2e klasse Wedstrijdschema
Dames 2 3e klasse Wedstrijdschema
Dames DR1 3e klasse A recreatievolleybal Assen schema's
Dames DR2 3e klasse B recreatievolleybal Assen schema's
MA1 1e klasse Wedstrijdschema
MB1 1e klasse Wedstrijdschema
MC1 1e klasse Wedstrijdschema
JC1 1e klasse Wedstrijdschema
Mini's 1 N2 1 Wedstrijdschema
Mini's 2 N3 1 Wedstrijdschema
Mini's 3 N6 1 Wedstrijdschema

Algemeen

 • Heb je klachten: blijf thuis en laat je testen!
 • Bij ingang van de sporthal is er de mogelijkheid om je handen te desinfecteren.
 • Houd tijdens het sporten vanaf 18 jaar, zoveel als mogelijk, anderhalve meter onderlinge afstand. Voor en na het sporten moet deze afstand altijd worden aangehouden.
 • Volg de geadviseerde looprichting via de zwart/gele pijlen. Indien er geen looprichting is aangegeven, houd dan rechts aan.

 

Kleedkamers

 • Het verzoek aan alle spelers/scheidsrechters om omgekleed in de sporthal te verschijnen en alleen wanneer het echt noodzakelijk is gebruik te maken van de kleedkamers/douches. Dit heeft ook te maken met de beperkte aantal kleedkamers van de sporthal. De kleedkamers zijn alleen via de zaal te bereiken. Volg ook hierbij de looproute.

 

Toilet

 • Er zijn toiletten aanwezig in de kleedruimtes. Ook bij de ingang van de sporthal zijn toiletten. Mocht je gebruik moeten maken van het toilet bij de ingang, vol dan de looproute.

 

Tribune

 • De zitplaatsen zijn aangegeven door middel van stickers, alleen op een sticker mag je zitten. Wij verzoeken je zo weinig mogelijk publiek mee te nemen.

 

Kantine

 • Hier gelden de horecaregels. Je komt de kantine binnen via de looproute. In de kantine heeft iedereen een vaste zitplaats, 1,5 meter afstand, betalen alleen via de pin en een gezondheidscheck en registratie. Indien er geen zitplaatsen meer zijn, word je verzocht de kantine te verlaten. Vol = vol
 • Aan de bezoekende teams het verzoek om het eventuele bezoek aan de kantine te beperken tot één drankje. Hierdoor geven we zoveel mogelijk teams de gelegenheid om gebruik te maken van de kantine.

 

Wedstrijden

 • Zorg er voor dat het DWF voorafgaand aan de wedstrijd, thuis, al is ingevuld.
 • Probeer niet eerder dan 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn.
 • Houd buiten het spel om zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand in acht.
 • Alle banken zijn voorzien van schoonmaakdoekjes, bij wisselen van set en einde wedstrijd dient elk team zelf de bank te reinigen.
 • Geen handen schudden, maar wel begroeten. Het is niet toegestaan om te schreeuwen, yells te doen.

 

Als er vragen zijn over de maatregelen/richtlijnen in en rondom de sporthal in Peize dan kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Succes met de wedstrijden!

Toernooien