21 februari 2024

Onze vereniging biedt al sinds 1961 mogelijkheden om te volleyballen voor jong en oud. Er is momenteel een flinke groep mini's en hebben we ook B en C jeugd teams met enthousiaste begeleiders/trainers. Er zijn drie heren en twee damesteams die uitkomen in de regionale Nevobo competitie. Hiernaast zijn er ook drie recreantenteams waarvan twee buiten het weekend spelen in een regionale Drentse competitie.

Veel primaire informatie is van de site te plukken, kijk maar rond en kom gerust eens vrijblijvend langs voor een training om te zien hoe dat je bevalt. Dat kan zonder afspraak, maar voor eventuele adviezen vooraf kun je ook contact opnemen met onze TC. De eerste drie trainingen zijn sowieso zonder kosten, daarna wordt je geacht lid te worden als je door wilt gaan.
Treed je liever op als scheidsrechter, trainer, coach of heb je interesse voor een andere functie binnen de vereniging? Ook daarvoor kun je de TC en/of het bestuur benaderen. De bereikbaarheidsgegevens vind je via de contactknop in het topmenu.

Binnenkort

2 mrt
Thuiswedstrijden
Datum 02.03.2024 15:00 - 21:00

Dit is een thuisspeeldag voor in beginsel alle senioren en ABC jeugdteams.
Kom gerust eens langs voor een kijkje

klik hier voor het volledige speelprogramma van de vereniging

2018 10 06 17.24.27